· 

Familie-opstellingen

24 sept 2019 van 19:00 uur tot 22:15 uur organiseer ik een avond met familie-opstellingen.       
Er is ruimte voor 2 opstellingsvragen en 7 tot 8 representanten. Ook representanten zonder ervaring zijn welkom. 

Maar wat is een familie opstelling? Je familie is een systeem, bestaande uit je huidige gezin, het gezin waarin je geboren bent en alle familieleden daarom heen. Ook wanneer familieleden niet meer bij de familie zijn, bijvoorbeeld door overlijden of emigreren, blijven ze onderdeel van dit systeem. Persoonlijke problemen? Relatieproblemen? Levensvragen? Veel is terug te vinden in jouw familiesysteem. Hier kunnen namelijk verstrikkingen zichtbaar worden tijdens een opstelling. Familie opstellingen helpen je om inzicht te krijgen om zo onbewuste of halfbewuste verbanden te zien. Opstellingen zijn een manier om liefdevol en zonder oordeel anders naar jouw wereld kijken.
Wil jij hier aan meedoen als vraagsteller (€40,00) of representant (5,00)? Geef je dan op.

via deze website of mail mij via info@praktijksmaragd.nl

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0