· 

Cursus Happy Breath

Ademhalen is iets alledaags. Vaak zijn we er ons niet eens van bewust. Toch zouden we daar allemaal eens bij stil moeten staan. Onze ademhaling is namelijk van groot belang. Maar waarom is dit van groot belang en wat leer je tijdens de cursus Happy Breath? 

 

Waarom is onze ademhaling belangrijk?

 

Op een rustige en volle manier ademen zorgt niet alleen voor meer zuurstof, maar ook voor een rustiger en voller leven. Met een bewustere en juiste ademhaling kan je spanning, stress, een opgejaagd gevoel, en angst verminderen en zo meer geluk, rust en plezier toelaten.

 

De cursus 

Bij de cursus Happy Breath draait het om de bewustwording van je ademhaling en gaan we aan de slag met verschillende ademhalingsoefeningen. We gaan opzoek naar jouw eigen innerlijke kracht en gaan je leren hoe je deze zichtbaar maakt naar de mensen om je heen. Langzamerhand ga je merken dat je steviger in je schoenen komt te staan. Naast het toenemende zelfvertrouwen ga je vernemen dat door bewust te zijn van je ademhaling je je ontspannender gaat voelen en dat stress afneemt.

 

De cursus daagt je uit en laat je je eigen grenzen opzoeken en verleggen. Weet je hoeveel invloed een rustige ademhaling op je leven heeft? Dit en meer kun je komen ontdekken in de zes avonden- cursus Happy Breath. In deze avonden werken we met 6 thema’s en zal het ademen een rode draad zijn door de avonden heen.

 

Deze thema’s geven jou een spiegel van waar je nu staat en een dieper inzicht van waar je naar toe aan het bewegen bent.

 

De zes thema’s van de cursus zijn:

  • Ontspanning
  • Grenzen voelen en aangeven
  • Kracht
  • Hier & Nu
  • Vrijheid
  • Zelf-liefde

 

Deze avonden worden gegeven door Aletta en RosaAletta is een emotioneel lichaamsgericht werkend therapeut, coach en familie-opsteller. Zij is een doortastende, warme en zorgzame vrouw. Rosa is ervaringsdeskundige, coach & healer. Zij is een creatieve, muzikale, ondernemende levensgenieter.

 

Voor bedrijven die ons in willen huren, om de cursus op locatie te komen geven, bieden wij een gratis kennismakingsgesprek aan. Waarna, na wederzijds goedkeuren, wij een  passende offerte, waarin de afspraken over tijd, locatie en prijs zijn opgenomen.

 

 

Ben jij nu benieuwd naar de cursus? Neem gerust contact. 

 

*Aangegeven datum is een voorbeeld datum, de cursus zal op aanvraag gegeven worden.