Aletta

Mijn naam is Aletta Dulleman-Kersten,

 

ik woon in Noordbroek samen met mijn man en kinderen. In een woonboerderij op een mooie, vrije en rustige plek. Ik heb een praktijkruimte in Groningen, aan de Koningsweg 27.

 

Kijkend naar mijzelf en naar de vragen waarmee ik worstelde. Zocht ik antwoorden. Nieuwsgierig naar mijn valkuilen, naar het “waarom”. Ik vroeg mijzelf af: waarom loop ik elke keer in dezelfde valkuil en word ik geraakt door bepaalde opmerkingen of gebeurtenissen en dat zonder dat ik echt de reden wist.

 

De opleiding Primal Rebirth Therapie en Familie-opstellingen gaven op vele vragen een antwoord maar vooral begrip en bewustwording over mijzelf. Vanuit daar kreeg ik begrip voor de processen en keuzes van anderen.

 

Ik heb beide opleidingen aan het Aumm instituut gevolgd. Als PRT therapeut wil ik mensen begeleiden en coachen in hun eigen bewustwordingsproces en helpen te laten zien dat er keuzes en mogelijkheden zijn als je leert om echt naar jezelf te kijken en te luisteren. In een veilige en vertrouwde omgeving wil ik samen een speelruimte creëren waarin je kan verkennen en ontdekken.

 

Liefs Aletta

Smaragd